Det mine kunder siger om mig

Anita Støvring Ross

Founder
EnoVent

"Anita er en fantastisk projektleder og ildsjæl. Hun sikre at alle aftaler bliver lavet og realiseret. Med en projektleder som Anita er alle i trygge hænder. 
I en tid hvor Covid pandamien har sat sine begrænsninger for at afvikle større kultur projekter, har det været af stor betydning at Anita hele tiden er et skridt foran i sin planlægning og i tanker om mulig realisering. Hun er en problemløser, der med god energi tager ansvar og er i god kontakt med alle niveauer og grupper i et projekt med mange aktører." 
Kan varmt anbefale Anita som projektleder og koordinator"

Tine Eibye
Soufchef, Randers Teater

"Anita har igennem hele sin periode arbejdet med en stor ”giv mig bare opgaven, så løser jeg den” attitude. Det gør at vi aldrig har været nervøse for at give hende ansvar. For Anita tager opgaven og dribler den gerne helt i mål. Både selvstændigt og i team. Ej nervøs for at spørge og råbe op for at få sparring.
Udover denne drivkraft så besidder Anita en ”social inteligens”. Det skal forstås på den måde at Anita kan samarbejde og snakke med alle. Lige fra Direktør til vores frivillige, som repræsenterer alle lag af samfundet."


Jens Isbak

Projektleder- Muskelsvindfonden

"Anita er selvstændig, arbejder struktureret, har et godt overblik og er dygtig til at overskue en opgave og få den løst. Hun er god til at motivere de frivillige og få deres hjælpende hænder anvendt på bedst mulige vis til tilfredsstillelse for alle parter. Anita er rar at være sammen med - en god kollega. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Anita."


Søren Arnholt

Atmosfæreansvarlig, Down the Drain